Over ons

Over 't reparateurke

Wat als hobby begon, groeide in 2007 uit tot een eenmanszaak aan huis. Naast reparaties aan blaasinstrumenten werden er ook nieuwe en gebruikte instrumenten en benodigdheden verkocht. 

Ik maak zelf al sinds () muziek. Ook heb ik in verschillende carnavalsbands gespeeld en ben nog steeds actief in de muziekwereld. De reparaties en het onderhoud deed ik zelf, omdat ik van huis uit metaalbewerker ben. Doordat medemuzikanten vroegen om hun instrument ook te repareren is ’t reparateurke uitgegroeid door wat het vandaag de dag is. 

Onderhoud aan blaasinstrumenten voer ik uit vanuit huis. Zo houd ik me onder andere bezig met de nieuwste technieken en gereedschappen op het gebied van reparatie. Door mijn verleden als metaalbewerker weet ik goed hoe ik met koperinstrumenten overweg moet en hoe ik uw instrument het beste kan herstellen. 

Richard Lauwerijssen